Profesora Skrides Sirds klīnika pievienojas Amerikas Tirdzniecības palātai Latvijā (AmCham)

21.10.2024

Nodrošinot zinātnē balstītu pasaules līmeņa sirds un asinsvadu veselības aprūpi Latvijas iedzīvotājiem, Profesora Skrides Sirds klīnika pievienojas Amerikas Tirdzniecības palātai Latvijā (AmCham).

“Klīnikā mēs tiecamies pēc nepārtrauktas izaugsmes, sekojot līdzi jaunākajiem medicīnas atklājumiem un ieviešot tos savā praksē. Mūsu speciālisti piedalās pasaules līmeņa pētniecības projektos un apmācībās, veidojot sadarbību ar citām klīnikām Eiropas Savienībā. Mūsu ambīcija ir veidot sadarbību arī ar Amerikas klīnikām un uzņēmumiem, pārņemot labāko praksi un sasniegumus veselības aprūpē. Es esmu pārliecināts, ka dalība AmCham ir pareizais solis šajā virzienā,”  skaidro klīnikas dibinātājs Asoc. prof. Dr. med. Andris Skride.

“Mēs plānojam aktīvi līdzdarboties dažādos AmCham formātos, īpašu uzmanību veltot veselības aprūpes darba grupai, lai kopā ar citiem AmCham biedriem sekmētu vērtībās balstītu veselības aprūpi Latvijā, digitālās veselības attīstību, kā arī dažādu inovāciju ieviešanu veselības aprūpē,” komentē klīnikas valdes priekšsēdētāja Jeļena Jesajana, kas pārstāvēs klīniku Amerikas Tirdzniecības palātā.

Profesora Skrides Sirds klīnika sāka darbu šī gada 15. maijā. Tās komandu veido pieredzējuši un augsti kvalificēti ārsti, māsas un veselības aprūpes speciālisti. Mūsu speciālisti savā praksē izmanto uz pierādījumiem balstītu pieeju un modernas tehnoloģijas, nodrošinot precīzu diagnostiku un efektīvu ārstēšanu.

Klīnikā ir pieejami dažādu speciālistu konsultācijas – kardiologu, sirds ķirurgu, reimatologu, pneimonologu, endokrinologu, neirologu, gastroenterologu, nefrologu, uztura speciālistu, fizioterapeitu un citu. Tāpat tiek nodrošināta iespēja veikt ehokardiogrāfijas, veloergometrijas un ultrasonogrāfijas izmeklējumus ar modernākām medicīnas ierīcēm, kā arī nepieciešamības gadījumā veikt asins analīzes, diennakts Holtera un asinsspiediena monitorēšanu.

Klīnika atrodas Rīgas centrā, Krišjāņa Valdemāra ielā 62. (ieeja no pagalma puses), ar ērtu piekļūšanu gan ar sabiedrisko, gan privāto transportu. Klientu ērtībai klīnikā ir pieejama bezmaksas stāvvieta un bērnu rotaļu istaba. Profesora Skrides Sirds klīnikā ir nodrošināta pieejama vide visiem mūsu pacientiem un viesiem.

Ārstniecības iestādes kods: 001000228